1 januari 2021

Fietsliefhebbers

Oproep aan alle fietsliefhebbers en alle andere geïnteresseerden voor gezonde ouderen

 Als eerste willen wij u allen een voorspoedig en gezond 2021 toewensen en de hoop uitspreken dat we elkaar weer snel mogen ontmoeten.

 Het bestuur van KBO-St.Lucia is ondanks de huidige Coronacrisis volop bezig met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. Omdat er zoveel leden op de wachtlijst staan voor een nieuwe fietsgroep is het bestuur begonnen met de voorbereiding. Het zoeken naar vrijwilligers en regelen dat de spullen er zijn, zodat er veilig gefietst kan worden. Er is om te starten zo’n 350 euro nodig. We hebben hiervoor subsidie aangevraagd en als we zelf € 175,- opleveren betaald de subsidieregeling “Voor de Ouderen” de andere €175,-. U kunt ons dus helpen dit te realiseren.

Hoe kunt u doneren: Ga naar de webpagina: https://voordeouderen.nl en klik boven in het scherm op “Bekijk inzamelacties” en zoek dan op: “Met de fiets er op uit”. Klik hierop en selecteer dan: “Doneer”. U kunt dan het bedrag invullen wat u wenst bijvoorbeeld 5 euro (elk ander bedrag mag natuurlijk ook en elke euro is er eentje). De rest volgt dan vanzelf op het scherm. De actie loopt tot maximaal 20 januari dus enige haast is geboden. Mooi om iets te doneren en ervoor te zorgen dat straks fietsgroep met alle veiligheidsvoorzieningen op stap kan.

U doet toch ook mee?

Namens het bestuur van KBO-St.Lucia